JUST NU! Höstkampanj – 6 månader halva priset och extra låga höstpriser!

– Sveriges snabbast bredband – enligt Bredbandskollens statistik
– Topprankade i Internetstiftelsens rapport för 2016
– Vår kundtjänst är öppen varje dag året runt, ring till oss vi lyssnar!

Sveriges snabbaste bredband!

Bredband2 är den första och enda leverantören någonsin att leverera en snitthastighet på över 100 Mbit/s för att ta emot data, enligt Internetstiftelsens mätningar för 2016. En snabb nedladdningshastighet möjliggör bästa upplevelsen när du surfar, laddar ner filer samt streamar filmer och serier över nätet.

Även när det gäller skickad data hamnar Bredband2 i topp och dessutom är Bredband2 snabbast vad gäller svarstider, 7 år i rad. Vill du vara säker på att du får en snabb och stabil tjänst är Bredband2 leverantören för dig.

Många snackar. Vi lyssnar.

När fungerande bredband kan levereras av många är det vår lyssnarteknik som skiljer oss från mängden. Hos Bredband2 kommer kunden först och vi strävar alltid efter att ge dig som kund högsta kvalitet samt en effektiv och personlig service. Vår support har öppet alla dagar året runt.

En av Sveriges största leverantörer via fiber

Bredband2 är Sveriges tredje största leverantör via fiber. Oavsett om du är en privatperson som vill ha ett tillförlitligt Internet eller ett företag där Internet är avgörande för den verksamhet som bedrivs, gör ni ett tryggt val att välja Bredband2.

Läs gärna mer på vår webbplats,
www.bredband2.com

Att vi värnar om din integritet är en självklarhet!

*Kampanjer gäller endast nya kunder och endast en gång per kund.