Med BKO har du möjlighet att välja fritt mellan våra tjänsteleverantörers utbud av TV-kanaler. Du kan köpa så många eller så lite kanaler du vill och du kan till och med blanda fritt mellan kanaler från olika leverantörer.

Vad krävs för att se TV via BKO?

För att se det analoga basutbudet krävs ingen särskild utrustning. Din TV kan ta emot alla kanaler från basutbudet i analogt format.

För att se det digital basutbudet krävs ett programkort och en digitalbox eller en TV med inbyggd digitalbox och en CA-modul. Om du har en TV med inbyggd digitalbox måste den klara DVB-C (detta ser du antingen genom en liten symbol på TVns framsida eller i din instruktionsbok). Om du är osäker, kontakta din TV-handlare.

Digitalboxar och CA-moduler finns hos respektive tjänsteleverantör. Box och CA-modul måste vara godkända för systemet Cryptoguard (fråga din handlare om du är osäker).

Basutbud

Din fastighetsägare har upphandlat ett basutbud som ingår i din månadshyra. Basutbudet levereras både digitalt och analogt och består av följande kanaler;

svt1_loggasvt2_loggatv3_loggatv4_loggakanal5_logga6an_logga7an_logga8an_loggakanal9_loggasvtb_loggasvt24_loggakunskapskanalen_logga24norbotten_logga4sport_logga4fakta_loggatv11_logga svt1hd_loggasvt2hd_logga  bko-logo

Våra tjänsteleverantörer för TV

bdtv-logo
BDTV är en lokal tjänsteleverantör som erbjuder ett heltäckande kanalutbud.

Läs mer och välj

alltele

AllTele är en rikstäckande tjänsteleverantör som erbjuder ett heltäckande kanalutbud.

Läs mer och välj